9 Mart 2015 Pazartesi

Nasıl Kullanmalı: Leopar Deseni


     Leopar pek çok kadının beğendiği ve vazgeçilmezleri arasında sayılan bir desen olsa da benim son zamanlara kadar çok ilgi gösterdiğim bir seçenek değildi. Ancak bu aralar gittikçe artan bir leopar desen ilgimin başladığını itiraf etmeliyim. Tabi ki hala bütün olarak elbise, gömlek, t-shirt, pantolon gibi büyük parçalarda kullanamasam da aksesuarlarda leopar desenlerini kullanmak farklılık istediğim zamanlarda kullanılabilecek alternatiflerden biri. Siz de leopara benim gibi önyargıyla yaklaşanlardansanız bu küçük parçalar sizin için de güzel kombinler yaratabilir :)


     Tabi ki ilk önerim leopar desenli sneakerlar. Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri sneakerlar leoparla birleşince casual- chic (günlük-şık) bir görünümü rahatlıkla elde edebiliriz. Her renk skinny jean ve boyfriend jeanlarla muhteşem olan leopar sneakerlar için benim favorim jean şortlar. Yaz gelmek üzereyken must-have listemizin başındaki yerini alabilir gerçekten de.


     Biraz daha şık bir görünüm elde etmek istiyorsak da babetler, sivri burun flatler, topuklu ayakkabılar ve loaferlar en güzel seçenekler olabilir. Özellikle lacivert kumaş pantolonlar ve skinny jeanlerle olan kombinlerin şehir hayatının en şık parçaları olabileceğini düşünüyorum. 


     Sadece ayakkabılarda kullanmak istemiyorsanız ikinci alternatifin leopar clutchlar olduğunu söylemeliyim. Basit bir t-shirt ve jean kombinini bile daha şık hale getirebilen bu clutchlar kelimenin tam anlamıyla küçük ama çok etkili!


     Son önerim ise leopar desenli şallar. Siyah yazlık-baharlık elbiselere çok yakıştığını düşündüğüm bu şallar aslında her mevsim kullanıma uygun. 

     Bu seçeneklerimizin dışında eldiven, şapka, şemsiye, saat gibi diğer aksesuarlar da leopar deseni için güzel ve şık seçimler olabilir. Leoparı yavaş yavaş hayatımızın bir parçası yapmak için gereken belki de küçücük bir cesaret! 

Brunette Panda




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder