3 Mart 2015 Salı

Nasıl Kullanmalı: Oversized Paltolar

     Bugün son yıllarda çok moda olan oversized paltolara göz atalım istedim. Oversized bize bir hatta iki beden büyük gelen kıyafetler için kullanabileceğimiz bir terim. Oversized paltolar ise gerçekten hem beden hem de uzunluk olarak gayet büyük duran paltolar. Bu paltolar kış aylarında hem sıcacık tutmalarıyla hem de pek çok kombin seçeneği olmasıyla birkaç yıl daha gardıroplarımızın vazgeçilmezlerinden olacağa benziyor. 

     Öncelikle en kullanışlı bulduğum kombinler basic t-shirt, jean ve spor ayakkabıyla olanlar. Genellikle gri ve bej gibi düz renk olan paltoların spor ayakkabı veya sneakerlarla olan uyumuna bayılıyorum. Hem çok rahat hem de çok şık duran bu kombinler şehir hayatının en güzel moda parçaları olmaya aday. 


     Desenli oversized paltolar ise çok daha şık bir görünüm yaratmaya yardımcı olabilir. Topuklu ya da düz ayakkabılarla özellikle bootielerle kombinlenenler gerçekten de sanat eseri gibi duruyor. 


     Renkli oversized paltolar ise kış soğuğuna karşı daha canlı bir görünüm yaratmak isteyenler için bire bir. Capcanlı renklerdeki bu paltolar en sade pantolon ve kazaklarla kombinlenince gerçekten de çok şık oluyor!


     Oversized paltolarımızı hangi aksesuarlarla birlikte kullanmamız gerektiğine gelince de: Ben en çok blanket(battaniye) atkıların yakıştığını düşünüyorum. Kalın blanketler bu birkaç beden büyük duran paltolar için uyumlu bir görüntü yaratıyor.


     Bir diğer seçeneğimiz de şapkalar ve bereler olabilir tabi ki. Şapka her zaman için çok şık bir aksesuarken oversized paltolarla birleşince çok güzel bir maskulen stil ortaya çıkıyor. 

       Umarım oversized paltolar için küçük de olsa kullanım önerileri sunabilmişimdir. 

Brunette Panda



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder