24 Şubat 2015 Salı

2015 Akademi Ödülleri - Kırmızı Halı

2015 Akademi Ödülleri

Bu yıl 22 Şubat ‘ta Hollywood Dolby Theatre’da 87.si düzenlenen Akademi Ödülleri Gecesi’nde, Oscarlar sahiplerini buldu. Grammy Ödülleri’nde olduğu gibi beğenmediklerimizden beğendiklerimize uzanan bir liste oluşturmak istedik ancak o kadar zorlandık ki bir derecelendirme olmaksızın en beğendiklerimizi paylaşmaya karar verdik. Yazımızın en sonunda da beğenmediğimiz birkaç isme yer verdik tabii.
Gecenin en iyileri arasında Zuhair Murad’ın kusursuz arabesk havasını modern saçlar ve hafif makyajlarla tamamlayan Chanel Iman, Chrissy Teigen, Jenna Dewan Tatum, Katie Cassidy ve Sofia Vergara var. Milena Canonero’nun affına sığınarak diyoruz ki Zuhair Murad bu tasarımlarla bizden birer “Costume Design Oscar”ı aldı!
oscar-chanel
Chanel Iman
Model Chrissy Teigen arrives at the 87th Academy Awards in Hollywood
Chrissy Teigen
oscar-jenna

Jenna Dewan Tatum

oscar-sofia  Sofia Vergara

Elie Saab tercih eden Emma Stone ve Jennifer Lopez’e de bayıldık. Emma Stone’un elbisesiye aynı renk seçerek yok ettiği ayakkabılar, iki bileğine de taktığı simetrik bileklikler naturel tarzına çok yakışmış. Jlo’yu ise alıştığımız vamp tarzı dışında prenses gibi görmek bizi şaşırttığı kadar mutlu da etti.
 oscar-emmastone
Emma Stone
oscar-jloJennifer Lopez
Geçtiğimiz sene en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görülen, kırmızı halıda da Prada elbisesiyle ilgi odağı olan Lupita Nyong’o, bu yıl da Calvin Klein tasarımı inci detaylı elbisesiyle gönüllerde taht kurdu.
 oscar-lupita
Lupita Nyong’o

Margrot Robbie, Yves Saint Laurent elbisesiyle ve Van Cleef & Arpels kolyesiyle az dekolteyle ne kadar seksi ve elegant olunabileceğini kanıtladı.
oscar-margrot

Margrot Robbie
Meryl Streep Lanvin takımıyla efsane olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Siyah ve beyazın klasik uyumunu yaşıyla çok orantılı bulduk.
meryl streep-oscar15
Meryl Streep
Ödül Gecesinin ardından gerçekleşen Vanity Fair after partisinde giydikleri, hatta giymedikleri elbiseleriyle Irina Shayk, Rita Ora, Heidi Klum ve Gigi Hadid sosyal medyayı fena sarstı. Fazlaca açık, seksilik bir yana basit görünen ünlülerimizin bir daha bu hatayı yapmamalarını umuyoruz.
oscar-irina

Irina Shayk
oscar-ritaoraRita Ora
oscar-heidi
Heidi Klum
oscar-gigiGigi Hadid
Blonde Rabbit and Brunette Panda
(Bu yazı 724kadin.com'da yayınlanmıştır.)
http://724kadin.com/2015-akademi-odulleri-kirmizi-hali/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder