13 Şubat 2015 Cuma

Grammy Ödülleri '15



Bildiğiniz gibi 8 Şubat gecesi Grammy ödülleri sahipleriyle buluştu. Los Angeles’da Staples Center’da yapılan ödül töreninde kıyafetlerini beğendiklerimiz kadar beğenmediklerimiz de oldu. Kimisi saçıyla kimisi aksesuarlarıyla geceyi renklendirdi. İşte bizim en vasat bulduklarımızdan bayıldıklarımıza doğru giden listemiz:

19.  Sia veMaddie Ziegler: Armani Prive tasarımı olan bir örnek kıyafetleriyle pek çok kişiden şık olmalarına rağmen perukları yüzünden gecenin en vasatı oldular. Sia’nın kırmızı ruju da perukları kurtarmaya yetmedi.



18.  Kat Graham: Yanina Couture elbisesinin deseni vasatlıkta Sia’nın peruğuyla yarışıyor. Üzerine beyaz boya sıçramış elbisesiyle uyum yapmak adına stilettolarını da aynı boyaya batırmış galiba!

17.  Lady Gaga: Brandon Maxwell parlak elbisesinin dekoltesine mi, elbiseyle aynı renk saçlarına mı, o duruşuna mı, yoksa konseptiyle uyumsuz kavalyesine mi laf söylesek bilemiyoruz inanın ki!

 16.  Rihanna:  Giambattista Valli Haute Couture elbisesinin rengine bayılmasak en vasat seçeceğimiz Rihanna’nın elbisesi tam bir fiyasko. Proporsiyon namına hiçbir şey bırakmayan elbisenin göğüs kısmı daracık ve çok yukarıda. Sanki elbise hiçbir şekilde vücuduna oturmuyormuş gibi.  Sadece makyajıyla saçını beğendik.
15.  Katy Perry: Zuhair Murad elbisesine yazık olmuş demek istiyoruz. Boyu çok yanlış, ayakkabı seçimi de bir o kadar yanlış. Saç rengini de acilen değiştirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

14.  Ciara: Alexandre Vauthier Couture elbisesi Ciara’yı şişman göstermiş. Saçı, makyajı ve ayakkabıları iyi olmasına rağmen siyah tüllerden dolayı sınıfta kaldı.


13.  Meghan Trainor: Galia Lahav tasarımı elbisesiyle altta fonu üstte tülüyle oturma odamıza daha çok yakışacağa benziyor. Saçıyla da yeterince alaturka olmuş gibi.

 

12.  Iggy Azalea: Armani elbisesi tek başına güzel olsa da hiç onun tarzı değilmiş gibi geldi bize. O yüzden sevemedik. Helenistic saçları da elbisesiyle hiç uyumlu olmamış açıkçası.

11.  Kim Kardashian: John Paul Gaultier tasarımı elbiseyi iyi taşımış doğrusu! Elbiseyi biraz fazla dekolte bulsak da bu tarz Kim’e yakışıyor. Saçlarını biraz özensiz bulduk ama genel anlamda Kim’i beğendik.


10.   Madonna: Givenchy elbisesini hiç yaşlanmayan tarzına çok yakıştırdık. Tam onun tarzını yansıtan bu maximalist kombini Madonna’dan başkası taşıyamazdı herhalde.

9. Jessie J: Ralph and Russo’nun siyah tül ve payetli elbisesini çok beğendik ve ona çok yakıştırdık. Saçları ve küpeleri de tarzını tamamlamış. Tek emin olamadığımız elbisesinin kollarının boyu oldu. Bileklerine kadar uzansa daha hoş olabilirdi diye düşündük.


8. Miley Cyrus: Alexandre Vauthier elbisesinin içinde çok şık görünüyor. Miley Cyrus’I daha çılgın görmeye alıştığımız için bu tarzı çok hoşumuza gitti.  Saçlarını biraz özensiz bulsak da en azından peruk takmadığı için mutluyuz!


 7. Nicki Minaj: Tom Ford elbisesiyle kendinden beklenmeyecek derecede iyi bir performans göstermiş. Aşağıda eski Grammy gecelerinden de iki kare paylaştık, aradaki farkı daha net görebilmeniz için.

 6. Beyonce: Proenza Schouler elbisesiyle her zamanki gibi şık görünen Beyonce bizi şaşırtmadı, farklı bulamadık. Elbisesinin üzerinde toplu bir saç görmek isterdik.


 5. Taylor Swift: Elie Saab elbisesinin ve yüksek topuklu Giuseppe Zanotti ayakkabılarının renklerini çok beğendik ve çok uyumlu bulduk. Saçları ve makyajına da bayıldık.


4. Anna Kendrick: Band of Outsiders tasarımı derin V yaka smokini ve stilettolarıyla bu maskülen görüntüsüne bayıldık.


3.  Crissy Teigen: Emilio Pucci beyaz elbisesine, saçlarına, makyajına bayıldık. Elbisesinin kafesli detayları ayrıca çok hoşumuza gitti.


2.  Gwen Stefani: Atelier Versace tulumunu çok beğendik.  Saçlarını da cool bulduk. Tulumun straplez yaka detayları kalbimizi fethetti.


1.  Rita Ora: Prada elbisesiyle ve mükemmel saçlarıyla bizim listemizin 1 numarası oldu. Elbisesinin rengi, gizli seksiliği ve kuyruğu tek kelimeyle kusursuz.

Erkekleri de unutmayalım dedik ve bu gecenin en şık erkeğini “yılın en iyi yeni sanatçısı”, “en iyi şarkı”, “en iyi kayıt” ve “en iyi pop vokal albümü” ödüllerini alan Sam Smith seçtik. 3 farklı takım elbise giyen Mr.Grammy, ödülünü kalbini  kıran eski sevgilisine ithaf ettiği için de bizim kalbimizi fethetmedi değil!




Blonde Rabbit & Brunette Panda
(Bu yazı 724kadin.com'da yayınlanmıştır.)
http://724kadin.com/kirmizi-hali-2015-grammy-odulleri-2/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder